Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-29@02:24:57 GMT

نتایج اولیه انتخابات اسرائیل اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۲۸۱۶

نتایج اولیه انتخابات اسرائیل اعلام شد

رسانه‌های صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش دادند که حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیشتاز انتخابات پارلمانی این رژیم است.

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نوشته روزنامه القدس العربی به نقل از سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، پس از شمارش 40 درصد آراء، حزب لیکود به رهبری نتانیاهو 40 کرسی از 120 کرسی پارلمان را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش، حزب ائتلافی آبی – سفید به رهبری 'بنی گانتس' نیز 35 کرسی ها را تاکنون کسب کرده است.
این درحالی است که نظرسنجی که ازسوی شبکه های 12 و 13 رژیم صهیونیستی از رأی دهندگان پیش تر انجام شده بود نشان می داد، که حزب لیکود با کسب 35 کرسی در مقابل 34 کرسی از حزب 'بنی گانتس' پیشتاز است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از پایان انتخابات و بسته شدن صندوق های اخذ رأی، گفت: 'واضح است که احزاب راست به رهبری لیکود پیروز شدند. از شهروندان اسرائیلی به خاطر اعتمادشان تشکر می کنم و تشکیل دولت را با شرکای مان امشب آغاز خواهم کرد'.
ازسوی دیگر 'بنی گانتس' از ائتلاف آبی – سفید نیز در جمع هوادارانش گفت: ما در این انتخابات پیروز هستیم و برای تشکیل یک دولت ائتلافی گسترده اقدام خواهیم کرد.
وی افزود: نتانیاهو باید به رأی دهندگان احترام بگذارد و این حزب بزرگتر است که باید دولت جدید را تشکیل دهد.
درهمین حال کمیته برگزاری انتخابات رژیم صهیونیستی نتایج اولیه انتخابات پارلمان این رژیم (کنست) را اعلام کرد که گزارش ها حاکی از پیشتازی ائتلاف آبی – سفید (بنی گانتس و یائیر لاپید) است.
براساس قانون اساسی رژیم صهیونیستی، پارلمان این کشور 120نماینده دارد که این تعداد به تناسب نمایندگان هر حزب میان احزاب تقسیم می‌شود. 
هر حزب برای داشتن کرسی در کنست باید دست‌کم 25/3 درصد آرای عمومی را از آن خود کند که این برابر با چهار کرسی است.
تاکنون هیچ ‌حزبی نتوانسته اکثریت قاطع کنست را به دست آورد و همین امر موجب شده که تشکیل دولت ائتلافی در سیاست صهیونیست ها مساله‌ای عادی و همیشگی باشد. پس از انتخابات، رئیس‌ جمهوری پس از مشورت با رهبران دیگر حزب‌ها، از فردی که طبق ارزیابی بیشترین شانس برای تشکیل ائتلاف را دارد، می‌خواهد که برای تشکیل دولت اقدام کند.
آخرین نظرسنجی‌های پیش از انتخابات که نتایج آن روز 16 فروردین منتشر شد، نشان می‌دهد که تعداد کرسی‌های حزب لیکود (بنیامین نتانیاهو) با ائتلاف آبی- سفید (بنی گانتس و یائیر لاپید) برابر خواهد بود و احتمال برتری لرزان این ائتلاف نسبت به لیکود وجود دارد. به دلیل اینکه انجام نظرسنجی‌های بیشتر تا روز انتخابات ممنوع است، هیچ اطلاعاتی از آنچه در این سه روز در ترکیب آرای رای‌دهندگان رخ داده باشد، موجود نیست.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اسرائیل انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس

احمد وحیدی وزیر کشور با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس گفت: در مرحله اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به دور دوم کشید.   وی افزود: انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد؛ همچنین انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد. در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.   وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به مبلغ ۳ میلیارد دلار به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند، البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح است.   وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کار‌های آن در حال انجام است. این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت، مرز‌های شرق و غرب به ویژه مرز‌های شرقی اولویت دارد.   وحیدی هم در پاسخ به سوال که تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات با تصویب لایحه دولت برای تشکیل استان تهران شرقی و غربی چه می‌شود، گفت: بحث طرح استان تهران شرقی و تهران غربی مورد بررسی است، هرچند باید مراحل بررسی و قانونی شدن این لایحه انجام شود، در صورت به نتیجه رسیدن هم ری و شمیرانات همچنان در حوزه تهران باقی خواهند ماند.     باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • حمله به رفح به یک درگیری داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است