Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، شبکه تلویزیونی الجزیره قطر به نقل از رسانه های صهیونیستی نوشت:  حزب آبی و سفید موفق شده است، ۳۴ کرسی را بدست آورد، درحالی که حزب لیکود بیشتر از ۳۳ کرسی تاکنون نتوانسته است، کسب کند.

شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد که  که حزب آبی و سفید ۵۵ کرسی را احتمالا بدست خواهد آورد و حزب لیکود ۵۷کرسی را از آن کسب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه تلویزیونی "آی ۲۴" رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: نتایج اولیه غیررسمی بیست و یکمین دوره انتخابات کنست که معمولا بسیار به نتیجه نهایی نزدیک است، مشخص شده است.

براساس گزارش این شبکه تلویزیونی، حزب لیکود و ائتلاف آبی و سفید هر کدام ۳۲ کرسی بدست آورده اند و حزب "آویگدور لیبرمن" وزیر جنگ مستعفی کابینه نتانیاهو، ۱۲ کرسی، حزب "شاس" ۱۰ کرسی، حزب "یهدوت یتوراه" ۹ کرسی، فهرست احزاب دست راستی ۸ کرسی، احزاب دمکرات ۷ کرسی، ائتلاف کار ۵ کرسی و حزب "گیشر" به رهبری "اورلی لیوی ابو کسیس"  ۵ کرسی را به دست آورده اند.

"لیبرمن" سه شنبه شب گفت: حزب من، نخست وزیر آینده اسرائیل  را تعیین خواهد کرد و هرگونه تشکیل کابینه آینده بدون مشارکت اسرائیل خانه ماست" امکان پذیر نخواهد بود.

سخنان وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی همزمان با آن صورت می گیرد که در پارلمان رژیم صهیونیستی حزب کسب کننده اکثریت آرا باید با تشکیل ائتلاف با احزاب همسو تعداد کرسی ها را به حداقل ۶۱ کرسی افزایش دهد. معمولا در انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی حزب پیروز انتخابات نمی تواند حد نصاب ۶۱ کرسی را برای آغاز کار پارلمان کسب کند و مجبور به تشکیل ائتلاف با احزاب دیگر است.

سال گذشته لیبرمن وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی با توجه به اتفاقات رخ داده در غزه و اعلام آتش بس از سمت خود استعفا کرد. وی مخالف سازش با مردم فلسطین در غزه است و خواهان جنگ و کشتار فلسطینی ها در این منطقه است. علاوه بر این وی بر سر موضوع سربازی اجباری دانشجویان علوم یهود با احزاب راست افراطی دچار اختلاف شده و مخالف معافیت آنان از خدمت سربازی بود.

براساس گزارش پلیس رژیم صهیونیستی 20 نفر به خاطر تخلفات انتخاباتی روز سه شنبه بازداشت یا دستگیر شده اند و 69 پرونده در این خصوص گشوده است.

از سوی دیگر، ساعاتی پیش نیز "حنان ملتسر" رئیس ستاد انتخابات رژیم صهیونیستی از نخست وزیر این رژیم خواست که در روز انتخابات از هرگونه مصاحبه ای خودداری کند.

از سوی دیگر "حزب کارگر" پس از ابطال برگه های رأی از یکی از مراکز رأی گیری از شهر تل آویو، شکایت خود را به ستاد انتخابات رژیم صهیونیستی ارائه کرد.

حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در انتخابات ۲۰ فروردین ماه ۳۶ کرسی را به دست آورد؛  درحالی که حزب آبی و سفید با یک کرسی کمتر، در جایگاه دوم قرار گرفت.

به دنبال شکست نتانیاهو در تشکیل کابینه، انتخابات کنست روز سه شنبه ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریورماه) برگزار شد.

هشتم خردادماه گذشته آخرین مهلت چهل و دو روزه «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی به نتانیاهو برای تشکیل کابینه پایان یافت و وی در این روند، شکست خورد. نتانیاهو برای تشکیل کابینه می بایست 61 کرسی را از مجموع 120 کرسی بدست آورد که نتوانست در این کار موفق شود.

در طول تاریخ نامشروع رژیم صهیونیستی،  این نخستین بار است که حزب لیکود به عنوان حزب پیروز، نتوانست تشکیل کابینه دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات بنیامین نتانیاهو سرزمین های اشغالی فلسطین لیکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، نیویورک تایمز جمعه شب به نقل از یک مقام صهیونیستی که نامش را فاش نکرد، این خبر را منتشر کرد و افزود که سفر بلینکن در روزهای آتی انجام خواهد شد.

آخرین باری که بلینکن به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد ماه مارس بود یعنی زمانی که آمریکا درباره تبعات حمله به رفح هشدار داد. دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از آن هنگام تاکنون بارها درباره این حمله هشدار داده است.

سفر بلینکن در شرایطی انجام خواهد شد که هنوز مذاکرات برای برقراری آتش‌بس در غزه به نتیجه نرسیده است. نیویورک تایمز نوشته که گفت‌وگوهای وزیر خارجه آمریکا در سرزمین‌های اشغالی بر آزادی اسرای صهیونیستی متمرکز خواهد بود.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، این به معنای پایان جنگ نیست و رژیم صهیونیستی در خصوص اتمام جنگ کوتاه نخواهد آمد.

در همین رابطه رسانه‌های عربی گزارش دادند که مصر به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که حاضر است در ازای عدم حمله به رفح، مذاکرات آتش‌بس برای توافق با حماس را با میانجیگری خود از سر بگیرد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

دیگر خبرها

  • جزئیات حمله موشکی حزب‌الله به سرزمین‌های اشغالی
  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • نظامیان صهیونیست: از دستور آمادگی برای حمله به رفح اطاعت نمی‌کنیم
  • وزیر دارایی اسرائیل «نتانیاهو» را تهدید کرد
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم
  • تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در تل آویو
  • بلینکن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند
  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد