Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

روند أخذ رأی در بیست‌ودومین انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی سه‌شنبه‌شب پایان یافت و کل آراء صبح امروز به طور کامل شمارش شده است. برای نخستین بار تا شمارش ۵۶ درصد آراء، ائتلاف آبی-سفید از لیکود پیش افتاده است.

نتایج رسمی هنوز اعلام نشده اما آنچه اعلام شده، نشان دهنده رقابت بسیار نزدیک حزب «لیکود» و «کاخُل لاوان» (آبی-سفید) به رهبری بنیامین نتانیاهو و بنی گانتز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تا الان هیچ کدام از دو جبهه رقیب، کار را به سود خود یکسره نکرده‌اند. کمیته مرکزی انتخابات، میزان مشارکت را حدود ۶۳.۷ درصد اعلام کرده که در مقایسه با انتخابات قبلی در ماه آوریل (فروردین) ۲.۴ درصد رشد داشته است. 

نتایج غیررسمی تا شمارش ۹۱.۴ درصد آراء نشان داده که حزب لیکود و ائتلاف آبی.سفید هر کدام تاکنون ۳۲ کرسی به دست آورده‌اند و لیست مشترک عربی (القائمة المشترکة) ۱۲ کرسی، شاس ۹ کرسی، اسرائیل بیتنو ۹ کرسی، یهدوت هتورات ۸ کرسی، «راست جدید» (شاکد و بنت) ۷ کرسی، حزب کار (هااَوُداه) ۶ کرسی و ائتلاف اتحاد دموکراتیک (هماخانه هدموکراتی) ۵ کرسی و «عوتسماه یهودیت» هم حد نصاب را نیاورده است.

بنابراین، جبهه راست و حریدی‌ها تا الان ۵۶ کرسی و جبهه چپ ۵۵ کرسی به دست آورده‌اند و در چنین شرایطی آویگدور لیبرمن که ۹ کرسی (تا ۹۲ درصد شمارش) به دست آورده، تعیین کننده شده است. البته لیست عربی هم کرسی‌های متعددی در اختیار دارد که می‌تواند تعیین‌کننده باشد اما هم نتانیاهو و هم لیبرمن اعلام کرده‌اند که محال است با احزاب عربی، ائتلاف کنند و دولت تشکیل بدهند. هنوز این نتایج غیررسمی است و حدود هشت درصد آراء باقی‌مانده که شمارش شده و هنوز اعلام نشده، این آمار را تقریبا تغییر خواهد داد. اما آنچه روشن است این است که اکنون لیبرمن است که باید تصمیم بگیرد که با چپ ائتلاف می‌کند یا راست و کدام یک از این دو، شروط لیبرمن را می‌پذیرند. 

رقبای انتخاباتی برای تشکیل دولت باید ۶۱ کرسی از ۱۲۰ کرسی پارلمان که نصف به علاوه یک هست، از آن خود کنند.

طبق آخرین تحلیل‌ها، گفته می‌شود شخص بنیامین نتانیاهو تا حدودی به شکست نزدیک شده هر چند حزب لیکود در صورتی که نتانیاهو را از گزینه‌های نخست‌وزیری کنار بگذارد، هنوز بخت زیادی برای تشکیل دولت دارد. 

چنین نتیجه‌ای کار را برای شخص نتانیاهو که رهبری حزب لیکود را بر عهده دارد، بسیار سخت کرده است زیرا ناچار است برای کسب نصف به‌علاوه یک تن به شروط دیگر احزاب بدهد و همین نکته، بخت او را و نه بخت لیکود را کاهش داده است. البته چنین نتیجه‌ای همچنین کار را برای بنی‌گانتز نیز دشوار کرده و کار او شاید از نتانیاهو سخت‌تر باشد. 

لیبرمن که پیشتر بر تشکیل دولت وحدت ملی و لیبرال تأکید کرده بود، صبح امروز چهارشنبه پس از روشن شدن نتیجه غیررسمی مقابل منزلش در شهرک «نوکدیم» گفت: تا اینجا یک کرسی اختلاف است و این چیزی را تغییر نمی‌دهد. پس یک گزینه بیشتر نمی‌ماند و آن دولت وحدت ملی است. من فکر می‌کنم که صحنه کاملا روشن شده، نتیجه هم روشن است. همه آنچه ما در طول روند انتخاباتی گفتیم، محقق شد. باز هم اعلام می‌کنیم که ما جز دولت وحدت ملی-لیبرال گزینه‌ای نداریم. با احزاب عربی ائتلاف نمی‌کنیم. این امر، مردود است. بنابراین نباید وقت را تلف کرد. 

از آنجا که لیبرمن در تشکیل دولت وحدت ملی با نتانیاهو، وحدت نظر ندارد، از سوی دیگر او امروز اعلام کرد که موضع روشنی هم از بنی‌گانتز (رقیب نتانیاهو) ندیده است. او گفت‌: «از سخنرانی بنی گانتز خیلی ناامید شدم. حرف‌های واضحی نشنیدم. امکان تشکیل دولتی را که تعهد روشن و از پیش تعیین‌نشده‌ای نداشته باشد، بررسی نمی‌کنیم؛ تعهداتی در موضوع‌هایی مثل قانون سربازی برای حریدی‌ها، برنامه آموزش غیرروشمند برای حریدی‌ها و لغو بسته شدن مراکز تجاری در روز سه‌شنبه».

با این حال، تحلیل‌ها نشان می‌دهد که جبهه راست‌گرایان بخت بیشتری برای تشکیل دولت دارند. عزمی بشاره، نماینده عرب سابق کنسیت که اکنون در قطر است، در توییتی نوشت: شاید نتانیاهو شخصاً انتخابات را ببازد اما جبهه راست‌گرا هنوز اکثریت را دارد و تعجب می‌کنم که برخی لیبرمن را وسط قرار می‌دهند. اگر آبی.سفید مأمور تشکیل دولت شود تلاش خواهد کرد که با لیکود دولت وحدت ملی تشکیل بدهد اما بدون شخص نتانیاهو و این اولویت نخست این ائتلاف است.

با این حال، باید این نکته را در نظر گرفت که شخص لیبرمن نیز از راستگراها قلمداد می‌شود و در صورتی که او با لیکود به توافق برسد، باز هم چپگراها در اقلیت محض قرار خواهند گرفت. حزب تحت ریاست آویگدور لیبرمن که وزیر جنگ سابق است، ۹ تا ۱۰ کرسی به دست آورده و تصمیم اوست که سرنوشت کابینه و دولت جدید را مشخص خواهد کرد. باید دید اختلافات اساسی او با نتانیاهو حل می‌شود یا اینکه سرنوشت دیگری در انتظار انتخابات است.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین برنی سندرز در بیانیه تند خود به طور مستقیم اتهامات نخست‌وزیر رژیم اسرائیل را رد کرد و گفت: نه، آقای نتانیاهو. این یهودی‌ستیزی یا حمایت از حماس نیست اگر خاطرنشان کنیم که دولت افراطی شما در مدت کم، حدود ۶ ماه، ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزار نفر را زخمی کرده که هفتاد درصد آنها زن و کودک هستند.

این سناتور مستقل ایالت ورمانت آمریکا افزود: این [تظاهرات دانشجویی حامیان غزه در آمریکا] یهودستیزانه نیست اگر به این نکته اشاره کنیم که بمباران شما بیش از ۲۲۱ هزار واحد مسکونی در غزه را به طور کامل ویران و بیش از یک میلیون نفر، تقریبا نیمی از جمعیت این باریکه را بی‌خانمان کرده است.

به نقل از ایرنا وی ادامه داد: این ضدیهودی نیست اگر بدانیم اسرائیل زیرساخت‌های غیرنظامی غزه از جمله برق، آب و فاضلاب را از بین برده، سیستم بهداشت و درمان نوار غزه را نابود کرده، ۲۶ بیمارستان را از فعالیت انداخته و بیش از ۴۰۰ کارمند خدمات درمانی را کشته است.

این سناتور ارشد آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی «به طور غیرمنطقی جلوی ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را گرفته و شرایطی ایجاد کرده است و به این ترتیب صدها هزار کودک با سوء تغذیه و قحطی مواجه هستند.»

سندرز در ادامه یهودی‌ستیزی را «شکل پست و نفرت‌انگیز تعصبی خواند که صدمات غیرقابل توصیفی به میلیون‌ها نفر وارد کرده است».

این نماینده سنای آمریکا در پایان بار دیگر نتانیاهو را خطاب قرار داد و گفت: با تلاش برای منحرف کردن ما از سیاست‌های جنگی غیراخلاقی و غیرقانونی دولت تندرو و نژادپرست خود، به شعور مردم آمریکا توهین نکنید.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو پیشتر معترضان آمریکایی را «یهودی‌ستیز» خوانده و آنها را به حمله فیزیکی به دانشجویان و اساتید یهودی متهم کرده بود.

همزمان با گذشت بیش از ۲۰۰ روز از جنگ اسرائیل در غزه و تداوم جنایات بی‌مجازات این رژیم علیه مردم بیگناه فلسطین به پشتوانه حمایت‌های مالی، نظامی و سیاسی دولت جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا، دانشگاه‌های آمریکا صحنه سرکوب دانشجویان حامی فلسطین از سوی پلیس است.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899841

دیگر خبرها

  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود
  • نتانیاهو توافق را نپذیرد سرنگون می‌شود
  • لیونی خطاب به نتانیاهو: اسرائیل در ورطه «سقوط آزاد» است
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • وضعیت نتانیاهو ۲۰۰ روز بعد از طوفان
  • پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو