Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@07:13:37 GMT

آخرین اخبار از نتایج انتخابات اسرائیل

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۲۵۴۴

آخرین اخبار از نتایج انتخابات اسرائیل

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه عرب ۴۸، کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی تاکید کرد که روز چهارشنبه نتایج نهائی اعلام می‌شود.

طبق اعلام این کمیته، این نتایج اعلام شده از شمارش آراء در انتخابات پارلمانی اسرائیل شامل نتایج ۱۴ صندوق نمی‌شود، چراکه در جریان انتخابات در این صندوق‌ها ابهاماتی در مورد شفافیت آراء وجود داشته است و به همین دلیل این صندوق‌ها در دست بررسی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین صندوق رای روستای الفریدیس با این ادعا که تقلبی در نتایج آن رخ داده است، هنوز شمارش نشده و برای تحقیقات به مرکز پلیس منتقل شده است.

طبق این نتایج، پس از شمارش ۹۹.۸ درصد از مجموع آراء، حزب بزرگتر حزب آبی سفید است که در مجموع ۳۳ کرسی به دست آورده و پس از آن نیز حزب لیکود به ریاست نتانیاهو ۳۱ کرسی را از مجموع ۱۲۰ کرسی پارلمان از آن خود کرده است.

لیست عربی مشترک هم قدرت سوم در کنست شده و ۱۳ کرسی را به دست آورده است. پس از آن حزب سیاسی مذهبی "شاس" ۹ کرسی، حزب "اسرائیل خانه ما" و حزب "اتحاد یهودیت توراتی" هر کدام هشت کرسی، حزب "جناح راست‌ یکپارچه" هفت کرسی، ائتلاف دو حزب "کارگر – غیشر" و "اردوگاه دموکراتیک" نیز هر کدام پنج کرسی به دست آورده‌اند.

اطلاعات منتشره از سوی کمیته مرکزی انتخابات حاکی از آن است که از بین شش میلیون و ۳۹۴ هزار و ۳۰ افراد واجد شرایط، چهار میلیون و ۴۵۸ هزار و ۱۶۷ تن در رای‌گیری شرکت کردند و در کل ۶۹.۷۲ درصد رای دادند که از این میان، آراء درست چهار میلیون و ۴۳۰ هزار و ۵۶۶ رای و آرای باطله نیز ۲۷ هزار و ۶۰۱ رای است.

داده‌ها حاکی از آن است که حزب آبی سفید یک میلیون و ۱۴۸ هزار و ۷۰۰ رای یعنی ۲۵.۹۳ درصد آرا را کسب کرده و حزب لیکود نیز با به دست آوردن رای یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۵۳۵ تن، ۲۵.۹۹۹ درصد از آراء را از آن خود کرده است.

اما لیست عربی مشترک ۴۷۰ هزار و ۶۱۱ رای ( ۱۰.۶۲ درصد) و حزب شاس ۳۰۹ هزار و ۶۸۸ رای و به عبارتی دیگر ۷.۴۴ درصد آرا را به خود اختصاص داده است.

همچنین حزب اسرائیل خانه ما ۳۰۹ هزار و ۶۸۸ رای یعنی ۶.۹۹ درصد، حزب اتحاد یهودیت توراتی ۲۶۸ هزار و ۶۸۸ رای یعنی ۶.۰۶ درصد و حزب "جناح راست" ۲۶۰ هزار و ۳۳۹ رای یعنی ۵.۸۸ درصد، حزب کارگر – غیشر ۲۱۲ هزار و ۵۲۹ رای یعنی ۴.۸۰ درصد آراء و حزب اردوگاه دموکراتیک با ۱۹۲ هزار و ۲۶۱ رای یعنی ۴.۳۴ درصد آرا را کسب کرده است.

همچنین حزب راست گرای تندروی اسرائیل موسوم به "قدرت یهودی" که ضد عرب‌ها است نتوانست حد نصاب آراء را کسب کند و تنها ۱.۸۸ درصد آراء را به دست آورد.

طی روزهای آتی و پیش از اعلام نتایج رسمی، کمیته انتخابات مرکزی حدود ۲۰۰۰ صندوق را بررسی می‌کند که برخی از آنها به صورت تصادفی و براساس معیارهای مختلف انتخاب شده‌اند و برخی صندوق‌های دیگر نیز بر اساس حوادثی که طی روز انتخابات رخ داد انتخاب شدند. تاکنون کمیته مذکور حدود ۷۴۰ صندوق رای را بررسی کرده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟