Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری فلسطینی"سما"، نتایج اولیه انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) نشان می‌دهند که بحران تشکیل دولت ادامه دارد به طوریکه اکثریت لازم برای هیچ فراکسیونی جهت تشکیل دولت محقق نشده است. بعد از شمارش ۹۰ درصد آرا مشخص شد که جبهه راست ۵۹ کرسی را از آن خود کرد که تنها دو کرسی کمتر از آنچه برای تشکیل دولت لازم است، محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق قانون رژیم صهیونیستی تشکیل دولت مستلزم کسب ۶۱ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست است.

نتایج منتشر شده توسط روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص" به دستیابی حزب لیکود به ۳۶ کرسی اشاره دارند، این در حالیست که حزب "آبی - سفید" به ریاست بنی گانتس ۳۲ کرسی را از آن خود کرده است.

فراکسیون"لیست مشترک عربی" که مشتمل بر ائتلاف چهار حزب عربی است با کسب ۱۵ کرسی جهشی بزرگ محقق کرد.

طبق نتایج اولیه رسمی، حزب راست‌گرای "شاس" ۱۰ کرسی و حزب راست‌گرای هدوت هتوراة (یهودیت توراتی) هفت کرسی، ائتلاف میانه روی کارگر -گیشر -مرتز هفت کرسی، حزب"اسرائیل خانه ما"به ریاست آویگدور لیبرمن هفت کرسی و ائتلاف راست‌گرای "یمینا" شش کرسی را کسب کرده‌اند.

به محض اعلام نتایج مبتنی بر پیشتازی حزب لیکود در بیست و سومین انتخابات اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی از آغاز تماس‌ها برای تشکیل دولت جدید خبر داد.   نتانیاهو که متهم به پرونده‌های فساد است نتوانسته ذوق‌زدگی خود برای پیشتازی حزبش را مخفی کند. وی همچنین از آغاز تماس‌ها با فراکسیون راست‌گرا برای تشکیل دولت خبر داد و ابراز امیدواری کرد، دولت راست‌گرای قوی و باثباتی تشکیل شود که به نفع اسرائیل کار کند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران اسرائیل رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو نتانیاهو تشکیل دولت راست گرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم برگزار می‌شود. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که نتیجه انتخابات می‌تواند فراکسیون اکثریت مجلس را مشخص کند، چون تاکنون هیچ مجموعه سیاسی نتوانسته است اکثریت کرسی‌ها را از آن خود کند و گزینه مطلوب خود را به کرسی ریاست بنشاند.

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار نامه نیوز درباره اهمیت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۹ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس آینده در دور دوم انتخابات تعیین تکلیف می‌شوند. از آن ۴۹ کرسی، ۱۶ کرسی متعلق به حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است.

وی افزود: کسانی که به دور دوم انتخابات مجلس راه یافتند از اقبال نسبی مردم برخوردار هستند، از این رو پیش بینی می‌شود ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد یک رقابت مثبت و خوب باشیم. حالا مردم می‌توانند از بین مقبول‌ترین ها، بهترین‌ها را انتخاب و راهی مجلس کنند. انشاءالله همچون دور نخست شاهد حضور و مشارکت بالای مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

این نماینده مجلس با اشاره به اتفاقات اخیر منطقه و پاسخ قاطعانه ایران به رژیم صهیونیستی یادآور شد: ما یک نظم نوین جهانی را ایجاد کردیم، از این رو امیدواریم مجلس دوازدهم از این قدرت آفرینی‌ها استفاده و با تمام توان و قوتش شروع به کار کند و اصل را بر وفاق ملی و یکپارچگی سیاسی بگذارد تا انشاءالله برای خدمتگزاری بهتر و قوی‌تر از همان ابتدا گام‌های اساسی بردارد.

وی با اشاره به لزوم توجه مجلس دوازدهم به اولویت‌های مورد نیاز جامعه ادامه داد: امیدواریم مجلس آینده طرح‌ها و لوایحی را به تصویب برساند که قدرت کشور افزون شود.

این فعال سیاسی درباره پیروزی از پیش معلوم لیست اُمنا در تهران اظهار کرد: ۴ فهرست اصلی شانا، اُمنا، صبح امید و جبهه متحد در دور دوم انتخابات مجلس با هم در تهران رقابت خواهند کرد. از ۳۲ نامزد حاضر در میدان، ۱۳ نفر از فهرست شانا، ۱۱ نامزد مشترک از امنا و صبح امید و ۷ نفر هم اختصاصی آن‌ها هستند؛ به نظر می‌رسد ترکیبی از نامزد‌های آن‌ها انتخاب و به مجلس راه می‌یابند.

دیگر خبرها

  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • کارشناس صهیونیست: چرا نتانیاهو برای حمله به رفح معطل می‌کند؟
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • وضعیت نتانیاهو ۲۰۰ روز بعد از طوفان
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو